Vellykket amning – Forbered dig!

“Jeg har tænkt mig at amme”, er en fælles afstå blandt gravide kvinder. Men hvad mange kvinder ikke gøre, er at forberede amning på forhånd. De simpelthen gøre erklæringen og derefter sætte det på bagsiden af deres sind. Næste gang spørgsmålet opstår er ofte i levering suite, når den nye mor er lige gået igennem prøvelser af fødsel.

Når præsenteret med sin nyfødte, den nye mor kan være udmattet og de sidste ting hun ønsker er at have nogen andre stikke på hende. Hvad er resultatet? Alle hendes gode intentioner til at amme blive overskygget, når en flaske er produceret og det udmattede mor er fortalte, at hun kan forsøge at give en amme senere i dag!

Hvis du vil have den bedste chance for vellykket amning, nødt gravide kvinder til at forberede under deres graviditet. Vellykket amning resultater fra omhyggelig planlægning. Og den vigtigste måde at kunne amme er at give det nyfødte barn en amme inden for en halv time for hendes fødsel! Ikke senere!

At være forpligtet til amning, men ikke placering kan for meget pres på sig selv, gøre underværker! Hvis en ny mor pressurises selv hun er tilbøjelige til at ende med følelsen understregede og, som et resultat, vil være mere som at opgive amning tidligt. At have en ny baby er stressende nok! Ved at forberede til at amme, mens du er stadig gravid, vil du føle mere afslappet omkring det, når barnet er født.

Følgende vil helt sikkert støtte dig i din amning oplevelse:

Deltage i en amning støtte gruppe til at chatte med nye og erfarne ammer mums. Stille spørgsmål om amning og spørge, om du kan se nogle babyer bliver tilbudt bryst.

Observere, hvordan hver baby er sat på brystet.

Kig på hvordan forskellige mums holde deres babyer. Få den rigtige position er afgørende for at undgå tidlig problemer.

Også bede om råd om amning venlige butikker og omklædningsfaciliteter!

Læse bøger, tidsskrifter eller online artikler, at finde ud af så meget som du kan om amning med succes.

Få målt for en ammende BH, når du er omkring 38 uger gravid. Mange baby butikker nu tilbyde denne service. Prøv et par forskellige stilarter for at finde en, der er behagelig. Også købe et par natten sygepleje bh’er.

Ammeindlæg er afgørende for absorberende lækager og undgå pinlige pletter!

Sygepleje skaller kan være meget nyttigt på nætter ud, da de vil fange lækager. Eller du kan bruge dem under amning til indsamling af mælk fra brystet ikke bliver brugt, opbevaring af mælken til senere brug.

Brystvorten cremer kan hjælpe lindre ømme brystvorter.

Forsiden-åbning eller sygepleje natkjoler eller Pyjamas kan gøre det lettere at amme om natten.

Løstsiddende toppe kan være trygge i løbet af dagen. Forsøge lagdeling, så din ryg ikke er udsat når du fodre. Eller bruge en poncho eller wrap hvis du føler angst om amning foran andre mennesker.

En brystpumpe er en fantastisk investering som det kan bruges til at indsamle mælk til flaske feeds, gør op første faste stoffer, eller når du er væk fra baby til at forhindre overfyldning eller lette mastitis. Spørge andre mødre til at anbefale en de kunne lide.

En V-formet pude kan gøre amning mere behageligt, som det giver god støtte til mødre tilbage. Eller et plejehjem pude kan bruges til at hæve baby op til en mere behagelig højde for mor.

En sterilisator er en kompakt måde at holde baby redskaber og brystpumpe vedhæftede filer ren og steril.

Nogle mødre finde en glidende stol meget nyttigt, især for natten feeds.

Hvis du er godt forberedt til amning er der ingen grund til hvorfor du ikke bør lykkes.

Bryst-mælk er naturens kost til spædbørn; perfekt afbalanceret for en god start på livet.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.