Om gratis føderale tilskud

En masse mennesker gå gaga over hele konceptet med gratis føderale tilskud. Stridsspørgsmål er, er det virkelig gratis? Hvis du skulle læse Jay M. Shafritzs bog “Amerikanske regering og politik”, han definerer hvad en grant er. Tilskud, siger han, er en gave, som har visse forpligtelser for de adgangsberettigede og forventninger fra kreditgiveren. Tilskud er ikke lån ensrettet gade, som de fleste mennesker på udkig efter tilskud ville gerne tro. Et tilskud kommer til dig indbygget med ordet “forpligtelser”. Og med rette så ville du sige? Hvorfor i alverden skal nogen give dig en masse penge og derefter glemme alt om det? Tilskud er ikke filantropi ren. Det betyder, at du har et ansvar for at opfylde visse forpligtelser.

Hvorfor er gratis føderale tilskud givet? De er dybest set udleveres således at organisationer, der er involveret i at gøre arbejdet, der gavner Fællesskabets har penge til at udføre arbejdet. For eksempel, kunne projekterne være programmer, der tog fordrevne arbejdstagere eller gade brolægning projekter eller vand bevarelse projekter eller noget til gavn for Fællesskabet eller samfundet. Når et tilskud er blevet sanktioneret, har organisationen til at sikre, at deres funktion har visse strenge standarder. Der skal være detaljerede og gennemskuelige revision og regnskab og revision der skal gøres en gang om året mindst.

Anden ting om gratis føderale tilskud er, at hver eneste cent er nødt til at blive brugt. Hvis der er nogen penge, der er tilovers efter projektet er afsluttet, sig reverterer hen til statskassen. Aftalen er, at hver eneste cent bør regnskabsføres. De mål, der er fastsat i programmet, når tilskuddet er anvendt til skal følges, præcis som det er angivet. Hvis der er nogen ændringer i løbet af perioden, skal de gå gennem regeringen procedurer og få en godkendelse. Selvfølgelig er det en selvfølge at tidsplaner skal overholdes, og projektet skal være fuldført.

Hvad sker der, hvis organisationen ikke overholder program mål? Så, er det sandsynligt, at adgangsberettiget eller den, der får den gratis statstilskuddet vil skulle betale en bøde. Hvilken form tager disse sanktioner? Det siges at være manglende overholdelse og sanktionerne kan variere fra økonomiske sanktioner, måske endda en fængselsstraf, hvis det er mistænkt og bevist, at der var tilsigtet misbrug eller tyveri af bevilge penge.

Der går de fleste af de gratis føderale tilskud til? De fleste af modtagerne af denne bevilge penge er universiteter, gymnasier, stater, byer, føderale agenturer og organisationer. Ansøgningsprocessen er udført af eksperter, der er velbevandret i dette. Hvilket er grunden til personer, der normalt ikke er berettigede til dem. De fleste organisationer har særlige personale eller få ekspertise fra uden for at forberede programmerne og til at overvåge og administrere tilskud. Det tager en masse omkostninger og tid til bare ansøge om en gratis statstilskuddet. Det indebærer også en masse benarbejde og gå frem og tilbage indtil det er endeligt godkendt. Med så mange nedskæringer på føderale udgifter, være chancerne for tilskuddet bliver godkendt slim. Sandheden er, at gratis føderale tilskud er ingen cakewalk. De kommer med en prisseddel knyttet. Den organisation, der får det har være rede til at levere og levere godt.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.