En guide til at finde de bedste møbelbutikker

Shopping efter møbler er en vanskelig opgave. Du kan løbe ind i problemer med forsendelse og mangel. Udover de sædvanlige møbelbutikker kan du også finde en række forskellige butikker, fra mindre kendte til de velkendte high-end mærker. Nedenfor viser vi nogle af de bedste møbelbutikker og deres funktioner. Denne artikel er en hurtig guide til at finde de bedste møbelbutikker. Sørg for at læse dette, før du foretager dit køb.

Goodee – Denne finurlige markedsplads har bæredygtige fair trade-produkter. Alt, hvad du køber fra Goodee, er unikt og unikt. Deres udvalg af møbler, madrasser og boligindretning omfatter 120 forskellige typer polstring. Du kan finde alt fra vintage til moderne på deres websted. Vi kan ikke nævne Goodee nok. Det er et must – besøg for møbelelskere! Uanset om du leder efter et moderne, minimalistisk eller retro look, har de det!

Antropologi – Besøg Anthropologie for boheme-inspireret boligindretning. Deres stykker er nemme at samle og kan tilpasses fuldstændigt. Du vil føle, at du er i et eventyr, når du kommer ind i deres butik. Hvis du ikke kan komme i butikken, kan du gennemse butikkens online får du muligheden for at købe møbler på afbetaling for endnu flere Art Deco-inspirerede varer. Hvis du hellere vil shoppe online, så tjek deres online møbelbutik, hvor du kan købe Art-Deco-inspirerede stykker eller finde unikke varer, der ikke findes i butikken.

American Street Showroom – Mens American Street Showroom har et bredt udvalg af moderne og moderne møbler, er butikken også hjemsted for Amuneal, en lokal produktionsvirksomhed kendt for sine brugerdefinerede træ- og stålprodukter. Ejerne er generøse og venlige, og butikken er hjemsted for et museum med inspiration med tusindvis af stykker hentet fra hele verden. Butikken bærer også et udvalg af antikviteter og viser lejlighedsvis andre lokale kunstneres og virksomheders arbejde.

Joss and Main – Denne avancerede moderne møbelbutik har hundredvis af forskellige mærker. Dens brede udvalg af møbler giver dig lyst til at rode gennem forskellige stykker for at finde noget, der passer til din stil og dit budget. Du kan endda komme hjem med en stilfuld blanding af vintage og moderne stykker. Under alle omstændigheder vil du være stolt af at eje møbler fra denne butik! Og fordi de har en 90-dages returpolitik, behøver du aldrig bekymre dig om at sidde fast med et stykke, du ikke kan lide.

Hvis du elsker design i californisk stil, vil du gerne besøge Serena & Lily. Deres samling af kystinspirerede møbler er en perfekt kulisse for et strandhusfotografering. På samme måde er Serena & Lily en skjult perle inden for boligindretningsshopping. Deres produkter er overkommelige og sendes gratis – en rigtig win-win for alle. De tilbyder også gratis forsendelse på ordrer over $ 35, og deres store udvalg gør shopping til en fornøjelse.

Crate & Barrel er en anden stor møbelbutik. Mens Crate & Barrel har et ry som en high-end butik, er det nemt at navigere på sit websted. Deres møbler er stilfulde og overkommelige, og deres hvide handskeleveringstjeneste sparer dig penge på forsendelse. Ud over overkommelige møbler har de også køkkenudstyr og anden boligindretning, der er under $ 100. Med hensyn til værdi for pengene er denne butik en af de bedste i verden.