Badning din nyfødte

Badning en nyfødt baby kan være en traumatisk begivenhed for en første gang mor. Nyfødte kan synes så skrøbelige, og våde, glatte dem ligefrem skræmmende. Men frygt ikke; Når du får hænge af det, vil du føle som en professionel. Nyfødte skal kun være badet to eller tre gange om ugen – badning mere ofte kan resultere i tør hud.

Først og fremmest er det vigtigt ikke at sætte din nyfødte i nogen form for badekar, indtil hendes navlestrengen er faldet. Hvis din baby er omskåret, nødt du til at vente, indtil det er helet, så godt. Indtil da, give din baby en svamp bad.

Når det er tid til at sætte baby i bordplade karret, Giv hende din udelte opmærksomhed. Forlader hende for endnu et minut kan bogstaveligt talt være dødelig. Tænde for telefonsvareren og ignorere doorbell. Aldrig opstille badevandet med baby i karret. Fyld karret og kontrollere temperaturen før du tilføjer babyen.

Vær forberedt på at dit barn ikke vil som badet. Der kan være en masse gråd, så planen at gøre det så kort som muligt. Også, badevandet får kolde at barnet ret hurtigt; en anden grund til at gøre det hurtigt. Et trick til at holde vandet varmt er at suge et håndklæde i varmt vand og læg den i bunden af karret. Dette holder vandet varmere, giver en flot pude til baby og holder hende fra at glide rundt. Holde en hånd under hendes hoved til at støtte hendes hals og holde hende fra at glide ind i karret. Tale til hende i blød beroligende toner, berolige hende, at alt er ok.

Brug lunkent vand på dit barns øm hud, og eneste sæber og shampoo beregnet til babyer. I virkeligheden, i løbet af først vand par uger af livet, indtil du har bestemt, hvis din baby har enhver hud allergier, kan det være klogt at bade hende ved hjælp kun, især på hendes ansigt. Har et håndklæde og ble klar til at indhylle hende i straks når du er færdig, at undgå hende at få kølet.

Som dit barn bliver ældre, vil badetid sandsynligvis blive en favorit del af dagen for din baby. For flere tips om at gøre bad tid sjov for ældre babyer, så tjek min artikel i “Mor til mor – sandheden om at tage sig af Baby”. Du kan finde det på
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.