12 bedste lydbøger at lytte til, mens du arbejder

Hvis du ved, hvordan du bekymrer dig, har du en strålende fantasi og kan gøre det til en kreativ skrivemulighed. Fans har længe spekuleret på, hvad der skete med Ahsoka, efter at hun forlod Jedi Order nær slutningen af Clone Wars, og før hun igen dukkede op som den mystiske Rebel operative Fulcrum i Rebels. Lyt til Star Wars Ahsoka Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, Star Wars Ahsoka Lydbog. Efter sine oplevelser med Jedierne og ødelæggelsen af Order 66 er Ahsoka usikker på, om hun kan være en del af en større helhed nogensinde igen. Little Fires Everywhere udforsker vægten af hemmeligheder, kunstens og identitetens natur og moderskabets glubske træk – og faren for at tro, at det at følge reglerne kan afværge katastrofe.

“Jeg elsker Little Fires Overalt. Hvor kan jeg lytte til Little Fires Everywhere lydbøger? At finde den bedste sko til dig kan tage nogle trial-and-error, men det er umagen værd. Hvor lang tid tager det at redigere dine lydfiler? Uanset hvad du gør, skal du sørge for at angive din e-mail korrekt (“Hvis vi ikke får en e-mail-adresse, vi vil ignorere dig! (Samme gælder for dig suckers, der stave Bibliotik forkert.”) ). Held og lykke! Mens overgange giver en chance for at starte på en frisk og foretage nødvendige ændringer i en organisation, placerer de også ledere i en position med akut sårbarhed. Og sørg for at besvare eventuelle nødvendige spørgsmål, når du anmoder om at deltage. Som du vil lære, gør disse mikroskopiske organismer meget mere end at forårsage sygdom; faktisk er mange af dem afgørende for livet, som vi kender det. Hvordan kan en kristen ungdomsminister eller en evangelist fortælle folk, at de bliver inviteret til at høre Guds Ord blive undervist eller prædiket, medmindre de mennesker, de besøger, ved, hvad deres tjenestegerning er, og at de er inviteret til at deltage?

Til sammenligning er Echo Frames, de letteste lydbriller på denne liste, 31 gram. Overgange er en kritisk tid for ledere. Intriger, fare og lyst smelter sammen i denne frodige roman om loyalitet og tidsrejser. “Jeg er tilbøjelig til at være enig med teorien om, at hvis du ønsker at holde en hukommelse uberørt, må du ikke opfordre det alt for ofte, for hver gang det er revideret, du ændre det uigenkaldeligt, huske ikke det oprindelige indtryk efterladt af erfaring, men sidste gang du mindede om det. 250 nye daglige torrents tilføjet i løbet af de sidste tre uger – imponerende ting faktisk. Fejltrin foretaget i løbet af de afgørende første tre måneder i en ny rolle kan bringe eller endda afspore din succes. Du lærer, hvordan du sikrer kritiske tidlige gevinster, bedste lydbøger (gratislydboeger.dk) et vigtigt første skridt i at etablere dig i din nye rolle.

Faktisk er de fleste enige om, at det at flytte ind i en ny rolle er den største udfordring, en leder vil stå over for. Davina Porter’s lyriske fortælling vil lancere lyttere i en spændende verden af heltemod, puls-dunkende eventyr, og betagende romantik som en kvinde er splittet mellem fortid og nutid, lidenskab og kærlighed. “At sige, at jeg elsker denne bog er en underdrivelse. Perfekt til bogklubber! Nogle af de ældre og større klubber tilbyder deres lydbøger på kassette og cd via mail. Hvor kan jeg lytte til Outlander lydbøger? MP3-lydbøger kan ikke vises eller downloades til en Chromebook-computer. Efter syv år, kommer lyttere til at gå tilbage i en verden af Michael Connelly’s Lincoln Advokat, Mickey Haller, i loven om uskyld, læst af Earphones Award vinder Peter Giles. Den frem-og-tilbage præstation af Hall of Fame Oplæser Andi Arndt og fan-favorit Sebastian York er ikke kun uimodståeligt sexet, men også perfekt indfanger drama, intriger, og fare for mafiaen verden.

Outlander, Diana Gabaldon skelsættende roman af skotske lore har fanget hjerter af millioner af læsere over hele verden og slynget hende til toppen af New York Times bestseller liste. Det kan jeg rigtig godt lide. Watkins, en kendt ekspert i ledelsesovergange og rådgiver for ledende ledere i alle typer organisationer, adresserer også nutidens stadig mere krævende professionelle landskab, hvor ledere står over for ikke kun hyppigere overgange, men også stejlere forventninger, når de træder ind i deres nye job. Snart Mia og Pearl bliver mere end lejere: alle fire Richardson børn er tiltrukket af mor-datter par. De første 90 dage: Gennemprøvede strategier for at komme hurtigere og smartere op af den internationale bestseller The First 90 Days, Michael D. Watkins tilbyder dokumenterede strategier for at overvinde udfordringerne ved overgange, uanset hvor du er i din karriere. Mange ACX aktører er medlemmer af SAG-AFTRA union, og som medlemmer, kan de acceptere ikke mindre end $ 250 perfærdig time for lydbogsprojekter.